lydialauras.blogg.se

Sommaren 2k16

Publicerad 2016-08-18 15:26:53 i

Hoppas alla har haft en fin sommar! Min har varit väldigt fin på massa sätt och lite deppig och framförallt ganska rastlös. Har inte träffat vänner som jag hade velat men har å andra sidan fått vara med grabben mycket och vill ju typ bara det just nu i alla fall (h8 myself). Jag har fotograferat lite med mobilen och kameran så vi kikar. 
 
Vi var på gotland!!! Älskar älskar denna ö, hade inte varit där på typ tre år, så himla fint att få återse allt, var där mycket i typ puberteten (hahahha) dvs högstadiet början på gymnasiet. Älskar gotland av ren nostalgi och för att man cyklar överallt. 
 Vi bodde bredvid massa ungtjurar som sprang omkring i flock och stirrade obehagligt när man var ute i trädgården.
 På kvällarna såg vi på The Wire som jag älskade (är på säsong 3)
Vi plockade blåbär en dag, mitt fokus räckte i typ 30-40 minuter men dog delvis pga jag är superallergisk mot insektsbett och det samlades massa mygg kring oss. Har i princip slutat röka (!!!!!) och faktiskt tappat sugen på sistonde (!!!!!!!!!!!!!!!!!) men rökte två cigg för att skydda mig själv :(( :)))
 
MyggSkydd
 
 
sedan gjorde vi paj på bären
 
Hemma i stockholm brunchade jag med denna donnan: 
På ett ställe vid nytorget som gjorde sådäriiiigga pannkakor men det var billigt och vi drack varsin drink för under 100kr, jag drack en drink som hette Poinsettia som var S Å J Ä V L A god gjord på tranbärsjuice champagne och vodka. 5 av 5 skulle göra om.
 
 
Har varit fint väder i stockholm så vi har badat lite
 
 Och sen drog vi till min familj i skåne och åt god mat, åkte mycket bil, tittade på OS och spelade plump. 
 
Det här är mitt bästa snapchatfilter just nu.
 
Hemma har jag planterat en liten stickling från pilen jag planterat!
 
Och köpt "Bad feminist" av Roxane Gay, "Den allvarsamma leken" Av Hjalmar Söderberg och "Annie John" av Jamaica Kincaid som jag ska läsa så snart jag läst ut boken jag håller på med....Dom ligger bara där och suktar mig just nu.
 
ciaoooo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela